Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262
Title: | Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань |
Authors: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань для студентів денної та заочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти магістр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2022. 21 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262 |
Appears in Collections: | Тести |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Testy_produkty_funktsional_22.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.