Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262
Title: Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань для студентів денної та заочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти магістр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2022. 21 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Testy_produkty_funktsional_22.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.