Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262
Назва: Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань
Автори: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань для студентів денної та заочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти магістр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2022. 21 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Testy_produkty_funktsional_22.pdf1.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.