Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T18:20:43Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T18:20:43Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань для студентів денної та заочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти магістр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2022. 21 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Тести |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Testy_produkty_funktsional_22.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.