Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-20T18:20:43Z-
dc.date.available2024-05-20T18:20:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань для самостійної підготовки та перевірки знань для студентів денної та заочної форм навчання спец. 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти магістр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2022. 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53262-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завданьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Testy_produkty_funktsional_22.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.