Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53252
Назва: | Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем |
Автори: | Камсуліна, Н. В. Желєва, Т. С Бубенець, Д. Г. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Бібліографічний опис: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С., Бубенець Д. Г. Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.). Мелітополь: ТДАТУ, 2021. С. 210-212 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53252 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S_Tekhnichne zabezpechennya_21-212-214.pdf | 724.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.