Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53252
Назва: Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем
Автори: Камсуліна, Н. В.
Желєва, Т. С
Бубенець, Д. Г.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С., Бубенець Д. Г. Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.). Мелітополь: ТДАТУ, 2021. С. 210-212
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53252
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_Tekhnichne zabezpechennya_21-212-214.pdf724.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.