Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53252
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С | - |
dc.contributor.author | Бубенець, Д. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T17:01:00Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T17:01:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С., Бубенець Д. Г. Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.). Мелітополь: ТДАТУ, 2021. С. 210-212 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53252 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk_UA |
dc.title | Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
S_Tekhnichne zabezpechennya_21-212-214.pdf | 724.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.