Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С-
dc.contributor.authorБубенець, Д. Г.-
dc.date.accessioned2024-05-20T17:01:00Z-
dc.date.available2024-05-20T17:01:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Желєва Т. С., Бубенець Д. Г. Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.). Мелітополь: ТДАТУ, 2021. С. 210-212uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53252-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk_UA
dc.titleВплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Tekhnichne zabezpechennya_21-212-214.pdf724.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.