Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53242
Назва: | Research of processes of swelling of food hydrocolloids for production of the frozen meat chopped products |
Автори: | Zhelevа, T. Yancheva, M. Dyrda, Ju. Samojlenko, S. Hrynchenko, O. |
Ключові слова: | food hydrocolloids;fiber;gum;swelling speed;sodium chloride;calcium chloride;chloride acid |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | B&M Publishing San Francisco |
Бібліографічний опис: | Zhelevа T., Yancheva M., Dyrda Ju., Samojlenko S., Hrynchenko O. Research of processes of swelling of food hydrocolloids for production of the frozen meat chopped products. Innovative development trends in modern technical sciences: problems and prospects: research articles. 2nd edition. B&M Publishing San Francisco, California, USA, 2014. 56-63 р. |
Короткий огляд (реферат): | Kinetic parameters of processes of swelling of food Citri-Fi 100 fiber, gum container and a ksantana in water solutions of electrolytes are determined. It is established that in solutions of electrolytes processes of swelling of Citri-Fi fiber go much more slowly, than in clear water. Existence in mixes food a hydrostake loidov of ksantanovy gum slows down processes of their swell |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53242 |
ISBN: | 10:1941655165 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
C_Vidvarne m_yaso_14-56-63.pdf | 487.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.