Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53242
Назва: Research of processes of swelling of food hydrocolloids for production of the frozen meat chopped products
Автори: Zhelevа, T.
Yancheva, M.
Dyrda, Ju.
Samojlenko, S.
Hrynchenko, O.
Ключові слова: food hydrocolloids;fiber;gum;swelling speed;sodium chloride;calcium chloride;chloride acid
Дата публікації: 2014
Видавництво: B&M Publishing San Francisco
Бібліографічний опис: Zhelevа T., Yancheva M., Dyrda Ju., Samojlenko S., Hrynchenko O. Research of processes of swelling of food hydrocolloids for production of the frozen meat chopped products. Innovative development trends in modern technical sciences: problems and prospects: research articles. 2nd edition. B&M Publishing San Francisco, California, USA, 2014. 56-63 р.
Короткий огляд (реферат): Kinetic parameters of processes of swelling of food Citri-Fi 100 fiber, gum container and a ksantana in water solutions of electrolytes are determined. It is established that in solutions of electrolytes processes of swelling of Citri-Fi fiber go much more slowly, than in clear water. Existence in mixes food a hydrostake loidov of ksantanovy gum slows down processes of their swell
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53242
ISBN: 10:1941655165
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
C_Vidvarne m_yaso_14-56-63.pdf487.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.