Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53238
Назва: Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. Ч. 3
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Гринченко О. О., Гросул В. А., Дроменко О. Б. Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. у 3 ч. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 3. 113 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Yakist_19_3.pdf12.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.