Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53238
Назва: | Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. Ч. 3 |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Гросул, Вікторія Анатоліївна Дроменко, Олена Борисівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Гринченко О. О., Гросул В. А., Дроменко О. Б. Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. у 3 ч. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 3. 113 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Yakist_19_3.pdf | 12.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.