Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГросул, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-20T12:36:46Z-
dc.date.available2024-05-20T12:36:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Гринченко О. О., Гросул В. А., Дроменко О. Б. Якість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. у 3 ч. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 3. 113 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53238-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЯкість, безпечність і конкурентоспроможність навівфабрикатів м`ясних посічених заморожених із використанням композицій кріостабілзуючої дії: монографія. Ч. 3uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Yakist_19_3.pdf12.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.