Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228
Название: | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник |
Авторы: | Гринченко, Ольга Олексіївна Колеснікова, Марина Борисівна Юрченко, Світлана Леонідівна Чорна, Ніна Вікторівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 147 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NMP_KR_bak_24.pdf | 40.29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.