Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Юрченко, Світлана Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Чорна, Ніна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T10:34:26Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T10:34:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 147 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NMP_KR_bak_24.pdf | 40.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.