Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-05-20T10:34:26Z-
dc.date.available2024-05-20T10:34:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна. Харків: ДБТУ, 2024. 147 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53228-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_KR_bak_24.pdf40.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.