Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53202
Назва: | Сучасні підходи до антикризового управління комерційним банком |
Інші назви: | Современные подходы к антикризисному управлению коммерческим банком Modern approaches to crisis management at a commercial bank |
Автори: | Кіріченко, Н. В. Мухіна, М. М. |
Науковий керівник : | Лачкова, В. М. |
Ключові слова: | криза;банкрутство;антикризове управління;стратегія;кризис;банкротство;антикризисное управление;стратегия;crisis;bankruptcy;crisis management;strategy |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Кіріченко Н. В., Мухіна М. М. Сучасні підходи до антикризового управління комерційним банком. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Лачкова В. М. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 33-39. |
Короткий огляд (реферат): | Розкрито сутність поняття «антикризове управління комерційним
банком», визначено його основні функції та ключові завдання, сформульовано
основні напрями ефективного управління банківською установою в умовах
невизначеності діяльності. Раскрыта сущность понятия «антикризисное управление коммерческим банком», определены его основные функции и ключевые задачи, сформулированы основные направления эффективного управления банковской организацией в условиях неопределенности деятельности. The essence of the concept of "anti-crisis management of the bank" is revealed, its functions and key tasks are defined, the basic directions of effective management of the banking organization in conditions of uncertainty of activity are formulated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53202 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_33-39.pdf | 179.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.