Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5294
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГафуров, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-20T19:16:35Z-
dc.date.available2022-08-20T19:16:35Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Захаренко В. О., Мазняк З. О., Гафуров О. В. Визначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 164-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5294-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо визначення показників пористості ультрафільтраційних мембран. Надано аналіз теоретичних і експериментальних досліджень із визначення структурних характеристик пористості ультрафільтраційної мембрани ПАН-100.uk_UA
dc.description.abstractThe question regarding the definition of porosity parameters of ultrafiltration membranes is consider. Provided an analysis of theoretical and experimental studies to determine the structural characteristics of the porosity of the ultrafiltration membrane PAN-100.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмембрани ПАН-100uk_UA
dc.subjectультрафільтраційні мембраниuk_UA
dc.subjectхарактеристика пористостіuk_UA
dc.titleВизначення структурних характеристик ультрафільтраційної мембрани ПАН-100uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_25.pdf205.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.