Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52915
Title: | Основи охорони праці : метод. вказівки до проведення практ. занять за темою «Визначення параметрів мікроклімату на робочих місцях» |
Authors: | Ляшенко, Сергій Олексійович Кісь, Віктор Миколайович Бабарика, Ігор Григорович |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків : [б. в.] |
Citation: | Основи охорони праці: метод. вказівки до проведення практ. занять за темою «Визначення параметрів мікроклімату на робочих місцях» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Енергетика, електротехніка та електромеханіка», 073»Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 163 «Біомедична інженерія», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 208 «Агроінженерія»; авт.-уклад.: С. О. Ляшенко, В. М. Кісь, І. Г. Бабарика: ДБТУ. Харків: [б. в.], 2024. 31 с. |
Abstract: | Методичні вказівки підготовлено відповідно до навчальної програми з дисципліни «Основи охорони праці». Мета проведення практичних занять – вивчення дії на організм людини параметрів мікроклімату робочої зони та шкідливих речовин, що знаходяться в повітрі виробничих приміщень, нормування параметрів мікроклімату, ознайомлення з основними заходами, спрямованими на оздоровлення повітряного середовища. Навчальне видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Енергетика, електротехніка та електромеханіка», 073»Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 163 «Біомедична інженерія», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 208 «Агроінженерія». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52915 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_OP_mikroklimat_24.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.