Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52888
Назва: Діловий етикет як елемент концептуальної бази підприємства
Автори: Волошина, Д. О.
Науковий керівник : Сигида, Л. О.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Волошина Д. О. Діловий етикет як елемент концептуальної бази підприємства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 17 травня 2018 р.; наук. кер. Сигида Л. О. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 300-301.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52888
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_ta_perspektyvy_rozvytku_Ukrayiny_2018_300-301.pdf147.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.