Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52732
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтанкевич, Г. М.-
dc.contributor.authorКац, А. К.-
dc.contributor.authorВасильєв, С. В.-
dc.contributor.authorЛуніна, Л. О.-
dc.date.accessioned2024-05-12T12:33:47Z-
dc.date.available2024-05-12T12:33:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтанкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Луніна Л. О. Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 59-60uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52732-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-60-61.pdf157.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.