Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52718
Название: Дослідження водоутримуючої здатності білкових композиційних сумішей
Авторы: Петрова, Ж. О.
Слободянюк, К. С.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Петрова Ж. О., Слободянюк К. С. Дослідження водоутримуючої здатності білкових композиційних сумішей. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 33-34
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52718
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-34-35.pdf189.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.