Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52716
Название: Сушіння біологічної сировини в режимі кріосублімаційного Фракціонування
Авторы: Осецький, А. І.
Гольцев, А. М.
Севастянов, С. С.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Осецький А. І., Гольцев А. М., Севастянов С. С. Сушіння біологічної сировини в режимі кріосублімаційного Фракціонування. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 29-30
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52716
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-30-31.pdf145.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.