Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52714
Назва: Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці
Автори: Овсянникова, Л. К.
Орлова, С. С.
Соколовська, О. Г.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Овсянникова Л. К., Орлова С. С., Соколовська О. Г. Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 25-26
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52714
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-26-27.pdf173.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.