Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52619
Название: Організаційно-методичні аспекти формування облікової політики в розрізі витрат в підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Шеховцова, Д. Д.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шеховцова Д. Д. Організаційно-методичні аспекти формування облікової політики в розрізі витрат в підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 17 травня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 88-90.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52619
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_ta_perspektyvy_rozvytku_Ukrayiny_2018_88-90.pdf143.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.