Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52619
Title: | Організаційно-методичні аспекти формування облікової політики в розрізі витрат в підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Шеховцова, Д. Д. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шеховцова Д. Д. Організаційно-методичні аспекти формування облікової політики в розрізі витрат в підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 17 травня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 88-90. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52619 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_ta_perspektyvy_rozvytku_Ukrayiny_2018_88-90.pdf | 143.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.