Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52619
Title: Організаційно-методичні аспекти формування облікової політики в розрізі витрат в підприємствах ресторанного господарства
Authors: Шеховцова, Д. Д.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шеховцова Д. Д. Організаційно-методичні аспекти формування облікової політики в розрізі витрат в підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 17 травня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 88-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52619
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_ta_perspektyvy_rozvytku_Ukrayiny_2018_88-90.pdf143.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.