Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМалафаєв, М. Т.-
dc.contributor.advisorУпатова, О. І.-
dc.contributor.authorРибалка, С. О.-
dc.date.accessioned2024-05-09T10:17:49Z-
dc.date.available2024-05-09T10:17:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРибалка С. О. Реологічні властивості майонезного соусу з пектином. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Малафаєв М. Т., Упатова О. І. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 141.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52558-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРеологічні властивості майонезного соусу з пектиномuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_141.pdf81.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.