Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52557
Назва: | Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом |
Автори: | Нечай, Є. С. Пак, А. В. |
Науковий керівник : | Погожих, М. І. Пак, А. О. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Нечай Є. С., Пак А. В. Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 140. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52557 |
Розташовується у зібраннях: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_140.pdf | 81.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.