Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52541
Назва: Тенденції удосконалення якості молочних вершків
Автори: Піхурович, А. В.
Науковий керівник : Карпенко, З. П.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Піхурович А. В. Тенденції удосконалення якості молочних вершків. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Карпенко З. П. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 125.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52541
Розташовується у зібраннях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_125.pdf81.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.