Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52508
Назва: Розвиток системи методів управління якістю готельно-ресторанного обслуговування
Автори: Коржавих, Д. К.
Науковий керівник : Ковалевська, Н. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коржавих Д. К. Розвиток системи методів управління якістю готельно-ресторанного обслуговування. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Ковалевська Н. С. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 120.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52508
Розташовується у зібраннях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_120.pdf81.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.