Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52373
Назва: | Особливості оцінювання якості морозива в Україні в умовах глобалізації економіки |
Автори: | Якимова, Д. М. |
Науковий керівник : | Бочарова, О. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Якимова Д. М. Особливості оцінювання якості морозива в Україні в умовах глобалізації економіки. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Бочарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52373 |
Розташовується у зібраннях: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_99.pdf | 84.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.