Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52362
Назва: | Товарознавчі аспекти формування якості зефіру |
Автори: | Халабуда, М. О. |
Науковий керівник : | Чуйко, М. М. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Халабуда М. О. Товарознавчі аспекти формування якості зефіру. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Чуйко М. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 88. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52362 |
Розташовується у зібраннях: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_88.pdf | 82.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.