Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52242
Title: Напрями поліпшення споживних властивостей вафельних виробів
Authors: Шевчук, В. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Попова, Т. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевчук В. А. Напрями поліпшення споживних властивостей вафельних виробів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Попова Т. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 37.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52242
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_37.pdf83.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.