Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52194
Title: Харківський державний університет харчування та торгівлі (історичні кроки становлення та розвитку)
Issue Date: 2017
Publisher: ХДУХТ
Citation: Харківський державний університет харчування та торгівлі (історичні кроки становлення та розвитку) /загальна редакція О.І. Черевка. – Х.: Світ книг, 2017. – 234 с.
Abstract: У виданні описано історичні кроки становлення та розвитку Харківського державного університету харчування та торгівлі за 50 років. Акцент зроблено на вагомості виникнення системи комерційної освіти Слобожанщини, створенні фундаменту професійної підготовки фахівців для народного господарства України. Підкреслено провідну роль навчального закладу в наданні освітніх послуг для сфери торгівлі, харчових та переробних виробництв, готельно-ресторанної справи та туристичних комплексів, аудиторських та фінансових служб, проведення експертизи товарів та послуг, в т.ч. у митній справі, обслуговування обладнання та устаткування підприємств торгівлі, харчової промисловості та ресторанного бізнесу. Висвітлено шляхи створення наукових шкіл вишу, формування його потужної матеріально-технічної бази, культурно-освітню інтеграцію в межах європейського та світового співробітництва. Для студентів, викладачів, науковців та всіх, хто цікавиться історією розвитку освіти в Україні.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52194
Appears in Collections:Харківський державний університет харчування та торгівлі: історичні кроки становлення та розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KhDUKhT_ istorychni kroky stanovlennia ta rozvytku.pdf48.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.