Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054
Назва: Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари): тести, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Пенкін, Андрій Костянтинович
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) : тести для поточного контролю знань здобувачів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. Харків: ДБТУ, 2023. 66 с.
Короткий огляд (реферат): Тести для поточного контролю знань включають по 15 тестових запитань з кожної теми та список рекомендованої літератури. Кожне тестове запитання має чотири варіанти відповідей, з яких студент має обрати вірні. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
T_Prodovol_chi_tovary_241_23.pdf709.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.