Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054
Назва: | Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари): тести, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Полупан, Валентин Вадимович Колесник, Вікторія Валентинівна Пенкін, Андрій Костянтинович |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) : тести для поточного контролю знань здобувачів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. Харків: ДБТУ, 2023. 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | Тести для поточного контролю знань включають по 15 тестових запитань з кожної теми та список рекомендованої літератури. Кожне тестове запитання має чотири варіанти відповідей, з яких студент має обрати вірні. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054 |
Розташовується у зібраннях: | Тести |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_Prodovol_chi_tovary_241_23.pdf | 709.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.