Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054
Название: | Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари): тести, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Авторы: | Полупан, Валентин Вадимович Колесник, Вікторія Валентинівна Пенкін, Андрій Костянтинович |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) : тести для поточного контролю знань здобувачів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. Харків: ДБТУ, 2023. 66 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Тести для поточного контролю знань включають по 15 тестових запитань з кожної теми та список рекомендованої літератури. Кожне тестове запитання має чотири варіанти відповідей, з яких студент має обрати вірні. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054 |
Располагается в коллекциях: | Тести |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_Prodovol_chi_tovary_241_23.pdf | 709.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.