Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054
Название: Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари): тести, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»
Авторы: Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Пенкін, Андрій Костянтинович
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Товарознавство (Розділ 1. Продовольчі товари) : тести для поточного контролю знань здобувачів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: В. В. Полупан, В. В. Колесник, А. К. Пенкін. Харків: ДБТУ, 2023. 66 с.
Краткий осмотр (реферат): Тести для поточного контролю знань включають по 15 тестових запитань з кожної теми та список рекомендованої літератури. Кожне тестове запитання має чотири варіанти відповідей, з яких студент має обрати вірні. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 «Готельно-ресторанна справа».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52054
Располагается в коллекциях:Тести

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
T_Prodovol_chi_tovary_241_23.pdf709.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.