Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52023
Название: Мерчандайзинг: метод. вказівки, спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Авторы: Одарченко, Микола Семенович
Соколова, Євгенія Борисівна
Кудряшов, Андрій Ігорович
Ключевые слова: POS-матеріали;семплінг;роздрібна торгівля;торгове обладнання;внутрішньомагазинна інформація
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Мерчандайзинг : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навч. спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. І. Кудряшов. Харків : [б. в.], 2022. 65 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки включають 12 практичних робіт. В сучасних умовах торгівля є складним, багаторівневим, динамічним бізнесом. Фахівці в галузі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності з метою успішної торгівлі повинні шукати покупців та виявляти їх потреби, закуповувати відповідні товари, зберігати, перевозити, домовлятися про ціни та умови продажу. Матеріал розкриває сутність технічних засобів, їх властивості, особливості за яких можуть бути створені кращі умови торгівлі. Майбутні фахівці повинні володіти навичками створення сприятливих умов для купівлі; вміти розробити та застосувати засоби і методи мерчандайзингу для просування окремих товарів або їх комплексів. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52023
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Merchandayzynh_22.pdf1.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.