Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51715
Title: | Влияние белоксодержащей добавки из зерна люпина на компонентный состав белков вареных колбас |
Authors: | Василенко, З. В. Шкабров, О. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Василенко З. В., Шкабров О. В. Влияние белоксодержащей добавки из зерна люпина на компонентный состав белков вареных колбас. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 179-180. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51715 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_179-180.pdf | 216.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.