Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51714
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасиленко, З. В.-
dc.contributor.authorРомашихин, П. А.-
dc.contributor.authorЧеретун, Е. Н.-
dc.date.accessioned2024-04-29T09:04:22Z-
dc.date.available2024-04-29T09:04:22Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВасиленко З. В., Ромашихин П. А., Черетун Е. Н. Исследование влияния температуры экстракции на выход и качество рапсового фосфолипидного концентрата (РФК). Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 177-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51714-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИсследование влияния температуры экстракции на выход и качество рапсового фосфолипидного концентрата (РФК)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_177-178.pdf222.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.