Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51713
Назва: Исследование возможности использования растительной композиции в производстве паштетов
Автори: Василенко, З. В.
Березнева, Т. В.
Смагин, А. М.
Пискун, Т. И.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Василенко З. В., Березнева Т. В., Смагин А. М., Пискун Т. И. Исследование возможности использования растительной композиции в производстве паштетов. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 175-176.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51713
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_175-176.pdf215.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.