Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51698
Title: Нанотехнологические подходы при экстрагировании масла из амаранта
Authors: Бурдо, О. Г.
Капетула, С. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бурдо О. Г., Капетула С. М. Нанотехнологические подходы при экстрагировании масла из амаранта. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 145-146.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51698
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_145-146.pdf287.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.