Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorБерестова, А. А.-
dc.contributor.authorАбрамова, Т. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:03:15Z-
dc.date.available2024-04-29T08:03:15Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Берестова, А. А. Абрамова, Т. С., Лосєва С. М. Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 127-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51690-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_127-128.pdf285.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.