Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51690
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Берестова, А. А. | - |
dc.contributor.author | Абрамова, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-29T08:03:15Z | - |
dc.date.available | 2024-04-29T08:03:15Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Берестова, А. А. Абрамова, Т. С., Лосєва С. М. Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 127-128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51690 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_127-128.pdf | 285.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.