Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:00:39Z-
dc.date.available2024-04-29T08:00:39Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О., Наконечна Ю. Г., Лосєва С. М. Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 125-126.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51688-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_125-126.pdf261.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.