Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51686
Title: Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Кострова, К. В.
Максимова, Н. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В., Максимова Н. П. Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 121-122.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51686
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_121-122.pdf261.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.