Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorХоменко, А. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2024-04-29T07:56:06Z-
dc.date.available2024-04-29T07:56:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В., Максимова Н. П. Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 121-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51686-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_121-122.pdf261.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.