Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКакадій, Ю. П.-
dc.contributor.authorІзотова, Г. І.-
dc.date.accessioned2024-04-29T07:48:44Z-
dc.date.available2024-04-29T07:48:44Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 113-114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51682-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_113-114.pdf283.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.