Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамуйленко, Т. Д.-
dc.contributor.authorГуринова, Т. А.-
dc.date.accessioned2024-04-26T08:54:14Z-
dc.date.available2024-04-26T08:54:14Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСамуйленко Т. Д., Гуринова Т. А. Влияние процесса хранения на показатели качества мучных полуфабрикатов для приготовления хлебобулочных изделий. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 79-80.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51600-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВлияние процесса хранения на показатели качества мучных полуфабрикатов для приготовления хлебобулочных изделийuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_79-80.pdf216.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.