Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51592
Title: | Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах |
Authors: | Набоков, Д. О. Гревцева, Н. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Набоков Д. О., Гревцева Н. В. Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 71-72. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51592 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_71-72.pdf | 216.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.