Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51543
Title: Контроль в публічному управлінні та адмініструванні: метод. вказівки для семінарських занять, спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: б. в.
Citation: Контроль в публічному управлінні та адмініструванні: метод. вказівки для семінарських занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»; упоряд. С. С. Ткачова. ДБТУ. Харків: [б. в.], 2024. 28 с.
Abstract: Видання призначене для представлення програми семінарських занять з дисципліни «Контроль в публічному управлінні та адмініструванні» за темами: методологічні засади організації контролю в сфері публічного управління та адміністрування; принципи контролю в публічному управлінні та адмініструванні; світові стандарти системи контролю, досвід здійснення контролю в публічному управлінні та адмініструванні в зарубіжних країнах; розвиток системи контролю у сфері публічного управління та адміністрування в Україні; організаційні засади здійснення контролю в органах публічної влади України; основні шляхи забезпечення ефективного функціонування внутрішнього контролю; контроль з боку органів місцевого самоврядування. Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51543
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_dlia_seminar_zaniat_Kontrol_v_PUA_281_2024.pdf752.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.