Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51523
Название: Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою
Авторы: Чорна, Н. В.
Андрєєва, С. С.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чорна Н. В., Андрєєва С. С. Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 23-24.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51523
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_23-24.pdf216.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.