Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518
Title: | Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання |
Authors: | Калакура, М. М. Ніколіна, В. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Калакура М. М., Ніколіна В. В. Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 13-14. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_13-14.pdf | 265.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.