Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518
Title: Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання
Authors: Калакура, М. М.
Ніколіна, В. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Калакура М. М., Ніколіна В. В. Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 13-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_13-14.pdf265.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.