Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалакура, М. М.-
dc.contributor.authorНіколіна, В. В.-
dc.date.accessioned2024-04-25T14:22:56Z-
dc.date.available2024-04-25T14:22:56Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКалакура М. М., Ніколіна В. В. Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 13-14.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_13-14.pdf265.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.