Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калакура, М. М. | - |
dc.contributor.author | Ніколіна, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T14:22:56Z | - |
dc.date.available | 2024-04-25T14:22:56Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Калакура М. М., Ніколіна В. В. Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 13-14. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51518 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив технологічних чинників на формування пінної структури виробів дієтичного споживання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_13-14.pdf | 265.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.