Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51514
Title: Про розробку рецептур хліба для систем харчування лікувально-профілактичного призначення
Authors: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, В. М.
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Про розробку рецептур хліба для систем харчування лікувально-профілактичного призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 3-4.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51514
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_3-4.pdf239.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.