Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-04-25T14:15:54Z-
dc.date.available2024-04-25T14:15:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Про розробку рецептур хліба для систем харчування лікувально-профілактичного призначення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 3-4.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51514-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПро розробку рецептур хліба для систем харчування лікувально-профілактичного призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_3-4.pdf239.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.