Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5131
Назва: Історія і культура України
Автори: Голікова, Олена Михайлівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Голікова О. М. Історія і культура України: навч.-метод. рекомендації; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. Харків: ХНАУ, 2020. 168 с.
Короткий огляд (реферат): Розроблено для активізації пізнавальної діяльності здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» з вивчення найактуальніших проблем курсу «Історія і культура України» на аудиторних заняттях та шляхом самопідготовки. Створено на основі аналізу вітчизняної наукової літератури з використанням новітніх теоретико-методологічних досліджень, сучасних підходів до вивчення української історії і культури. З урахуванням фахової підготовки здобувачів-аграріїв до видання включено питання з історії аграрних відносин в Україні. Призначено для здобувачів денної та заочної форм навчання. Підготовлено відповідно до навчальних програм з «Історії України» та «Історії української культури» для закладів вищої освіти ІІІ–IV рівнів акредитації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5131
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
History_culture of Ukraine_20.pdf1.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.