Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51300
Назва: Інновації як фактор зниження ризиків кормовиробництва
Автори: Юрчук, Н. П.
Задорожна, І. С.
Петриченко, І. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Юрчук Н. П., Задорожна І. С., Петриченко І. І. Інновації як фактор зниження ризиків кормовиробництва. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 березня 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 562-564
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51300
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-14-15-03-24-mater-563-565.pdf149.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.